Tibetansk Terrier

Tibetansk Terrier s 

Jag Carina Hansson och min min sambo Jose Arruego som kom senare in i mitt liv 2010
som kommer ursprunen ifrån Spanien. Han flytta in hos mig 2013 och älskar hundar han med,
han hade 2 egna hundar i sitt hemland i spanien. en samojed och en goldenretriver. 
Vi bor 3 mil Norr om Göteborg i ett mysigt huspå landet. Där även våra hundarna kan ha möjligt att var ute så mkt det vill och även kunna gå in i huset .

lite kort bakrund
Jag Carina fick min första häst av mina föräldrar när jag var 4 år gamal en whels mountain vid namn Cinderella som var 118 cm hög .Jag började tävla ponnygallopp redan som fem åring tills jag hade fyllt 11 år. Då jag hade tyvärr hade vuxit ur min kära häst, sedan köpte mamma mig en D ponny och började med hoppning istället efter 3 år gick jag över till att börja träna och tävla hoppning. Men det visade sig att min häst hade inte de bästa ambitionerna för att hoppa.
Så min lilla syster fick ta över honom istället . och Köpte mig en stor häst som var 3 år gamal som jag red in själv , för att senare börja tävla hoppning med bra framgång. som jag senare sålde när jag blev äldre. 

1990 köpte jag mig en ny stor häst och även min första Tibetanska Terrier en svart hane vid namn Chapris farliga Harald. 1 år senare kom ytterligare 1 tibbe in i huset en tik Teirrha's Mother Music som kom till att att bli vår stam tik till vår år uppfödning.  Innan jag jag började med hundavel , så hade jag också börjat med häst avel. jag födde upp 3 hopphästar under åren 92,93,94 den sista hästen som var född 1994 var en korsning mellan vårt fullblodssto och en holstiner hingst vid namn Modesto resultatet blev en snygg fux hingst som fick vid namn Morolto som  även deltog i kavlitetestävlan i udevalla 1997 och vann hoppningen och sedan blev han såld och därefter började jag ägna mig 100 % åt Tibetansk Terrier 

Vår ambition med hundarna är att prioritera kvalitet framför kvantitet. och sätter stor fokus på hälsa Vi föder upp våra hundar i en harmonisk  hemamiljö, där de får tillgång till att promenera i skog och mark , även bad på sommaren ,vi läger stor prägel på i vårt avelsarbete med att välja rätt passande hundar till de olika kominationerna. de Skall Vara DNA testade ögonlysta och röntgade. Vi är även måna och att få följa med på våra valpars framtid.

Skulle det hända att ni någon gång inte skulle kunna ha kvar eran älskling hund
pga av saker i livet som händer, så får ni gärna kontakta mig så jag ev hjälpa er att omplacera
er hund.  

Vår kennel startade 1995 och vi fick vår första valpkull 1996.
Vi har fött upp många champions i Sverige, Danmark, och i Norge, SE V 11 och har även 
Rallylydnas champion och många andra titlar .
Jag själv har suttit med i styrelsen för vår ras klubb i några omgångar, samt kretsledare i västar kretsen i 11 år samt avleskommiten som jag fortfarande medverkar i. 
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS