Last News.

2 Juni valpar väntas !

Tiden tickar på och Jatis mage växer allt snabbare dag för dag , nu är det snart dax för nedräkning inför förlossningen. Det skall bli så spännade att se dessa små underverk födas.
Detta är en efter längtande kull. Då hanen kommer i från England och åker tillbaks i Mars 2016 igen.
Jag är så glad att jag fick den möjlihgheten att kunna para med honom innan han åker tillbaks. Det var i Januari som jag fick se honom för första gången live i utställnings ringen. och det sa bara klick. Det är honom jag har väntat på sa jag till mig själv, Han är en robust hane med mkt bra balans och utmärkta rörelse, och som jag själv "är" en frälst huvud freak , så hade han ett ljuvligt huvud med bred skalle bra bett och bra haka .
Jag fick möjligheten att få klämma på honom för Markus och han hade allt som jag sökte och som kompeserade mina 2 tikar. jag över vägde länge vem av dem som jag skulle para. Då båda mina tikar passade bra in på honom. Jag bestämde mig till slut att det fick bli Jati. Då de var mest typlika i kroppen. Båda hundarna har en härlig tibbe seliuett som man skall ha och bra vinklar runt om.Bra bröstkorg och välutvecklat förbröst samt mkt bra skuldra vilket är väldigt viktigt att tänka på när man parar. För det är fram som motorn sitter även på en hund. bilden till vänster är jatis kille claude  .  

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS